سافت 98

ساخت وبلاگ

هر روز بیش از ۱۰۰ میلیون عکس در اینستاگرام آپلود می‌شود. سواحل، مناظری از غروب آفتاب، سلفی‌ها و سایر انواع عکس‌ها به امید گرفتن لایک بیشتر آپلود می‌شوند. طبق نتایج یک تحقیق جدید، فرمول خاصی برای ثبت یک تصویر عالی و بی‌نقص وجود دارد. این راز در ترکیب رنگ عکس‌ها نهفته است.

یک تحقیق توسط مؤسسه رنگ پانتون صورت گرفته است که نشان می‌دهد ۴ رنگ بیشتر از سایر رنگ‌ها، توجه کاربران اینستاگرام را جلب می‌کند و آن‌ها را به مشارکت وا می‌دارد.

برای دستیابی به این نتیجه، آن‌ها بهترین پست‌های ۷۵ اینفلوئنسر مختلف را آنالیز کرده‌اند که تعداد فالورهای آن‌ها ۵۰ هزار یا بیشتر بوده است.

محبوب‌ترین رنگ‌ها عبارت‌اند از Rose Dawn یا صورتی چرک، Ethereal Blue یا رنگی که در آسمان مشاهده می‌شود، Ocean Depths رنگ سبزآبی که در دریا دیده می‌شود و رنگ Harvest Gold که در منظره‌های پاییزی، سواحل شنی و غروب آفتاب دیده می‌شود.

فیلتر رنگ اینستاگرام

رنگ‌ها همیشه یکی از مهم‌ترین دلایلی هستند که به‌خاطر آن‌ها سفر می‌کنیم. اشتیاق ما برای دیدن جاهای جدید به‌خاطر تصویر ذهنی است که قبلا از آن مکان به دست آورده‌ایم. ما به سمت منظره‌هایی جذب می‌شویم که تفاوت زیادی با محل زندگی و مناظر اطراف ما دارند.

اینستاگرام تأثیر زیادی در تصمیم‌گیری ما برای انتخاب مقصد سفر دارد.

رنگ‌هایی که باعث می‌شوند لایک بیشتری در اینستاگرام بگیرید

نتایج این تحقیق با یافته‌های سال گذشته Curalate که یک پلتفرم مارکتینگ و تحلیل بصری است، تطابق دارد. آن‌ها بعد از تحلیل ۸ میلیون عکس در اینستاگرام دریافتند تصاویری که غالبا آبی هستند ۲۴ درصد بیشتر از تصاویری که غالبا قرمز هستند، لایک می‌گیرند.

در کمال تعجب، تحقیقات نظری یا تجربی کمی روی تأثیر رنگ‌ها بر کارکرد روانی انسان انجام شده است. بیشتر تحقیقات براساس جنبه‌های کاربردی صورت گرفته است نه دقت علمی.

تحقیق روی روان شناسی رنگ‌ها هنوز ادامه دارد و در حال رشد است؛ ولی بسیاری از تمدن‌های باستانی مثلا تمدن‌های چین یا مصر، قرن‌ها قبل، کروموتراپی یا رنگ درمانی می‌کردند؛ یعنی از رنگ‌ها برای درمان بسیاری از مشکلات استفاده می‌کردند.

مثلا رنگ قرمز برای تحریک ذهن و بدن مورد استفاده قرار می‌گرفت یا رنگ زرد برای تحریک اعصاب و تصفیه کردن بدن رایج بود. رنگ آبی برای درمان بیماری‌ها و کمک به کاهش درد تأثیرگذار بود.

هر دلیلی که پشت این محبوبیت باشد، این چهار رنگ مورد توجه کاربران اینستاگرام قرار می‌گیرند و باعث می‌شوند که دوبار روی صفحه گوشی بزنند و پست‌های شما را لایک کنند. اما، کجای دنیا می‌توانید این رنگ‌ها را در طبیعت و در جاذبه‌های گردشگری ببینید؟

رنگ Ethereal Blue

شهر Chefchaouen در مراکش

فیلتر Ethereal Blue

شهر Chefchaouen یکی از شهرهای دیدنی مراکش است. کوچه‌های باریک و پر پیچ و خمی دارد که در آن‌ها عطر زیره و چای نعنا به مشام می‌رسد. اما غیر از این موارد، یک ویژگی در این شهر وجود دارد که آن را متمایز می‌کند. این شهر با هزاران طیف از رنگ آبی، رنگ‌آمیزی شده است. این شهر مرتفع علاوه‌بر زیبایی‌های شهری، دارای یک طبیعت زیبا و دیدنی است.

رنگ Golden Dawn

نیو انگلند، آمریکا

فیلتر Golden Dawn

اگر در فصل پاییز به نیوانگلند سفر کنید، طیف بی‌نظیری از رنگ‌های پاییزی از قرمز و نارنجی و زرد گرفته تا طلایی را خواهید دید. زیبایی مناظر این منطقه به‌خاطر وجود درخت‌های فراوان است که برگ‌های آن‌ها در پاییز به هزاران رنگ زیبا تغییر رنگ می‌دهد. فصل پاییز بهترین زمان برای لذت بردن از مناظر طبیعی است. خط آهن Cog که تصویر آن را مشاهده می‌کنید، به قله‌ای مرتفع منتهی می‌شود و بهترین جا برای لذت بردن از رنگ‌های پاییزی این منطقه است. از قله کوه می‌توانید چشم‌اندازهای زیبایی از ایالات اطراف را نیز در روزهایی که هوا صاف و آفتابی باشد، ببینید.

رنگ Rose Dawn

جیپور، هند

فیلتر Rose Dawn

جیپور را شهر صورتی می‌نامند. این شهر یک پرواز یک ساعته تا دهلی فاصله دارد. در سفر به هند حتما برای بازدید از این شهر زیبا زمانی را در نظر بگیرید. این شهر پر از قلعه‌های قدیمی و کاخ‌های مجلل است. بازارهای وسیع، هنرمندان محلی که صنایع دستی بومی تولید می‌کنند، زیورسازان و سایر ویژگی‌های متفاوت این شهر دست به دست هم داده‌اند تا به یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در هند و مقصد مناسبی برای خرید تبدیل شود. هتل‌های لوکسی در جیپور وجود دارد که از مهمانان این شهر با بهترین امکانات پذیرایی می‌کند.

رنگ Ocean Depths

اولودنیز، ترکیه

تور ترکیه

حتما تصاویر زیبای اولودنیز را در پوسترهای تبلیغاتی گردشگری ترکیه زیاد دیده‌اید. حداقل سه دهه است که زیبایی‌های طبیعت این منطقه زینت‌بخش کتاب‌های راهنمای سفر و پوسترها است. اینجا با وجود سواحل زیبا، آبی بی‌کران، پس‌زمینه‌های کوهستانی و درختان کاج، یک بهشت واقعی است و شکی در آن نیست. با وجود توسعه گردشگری، این تالاب و نواحی اطراف آن هنوز هم چشم‌اندازها و مناظر خیره‌کننده‌ای دارد. علاوه‌بر شنا در آبی بی‌کران این تالاب، جاذبه‌ها و تفریحات متعددی برای گردشگران وجود دارد؛ مثلا قایق سواری تا ساحل زیبای دره پروانه‌ها.

 
منبع کجارو
سافت 98...
ما را در سایت سافت 98 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نفیس خاکپور soft9888 بازدید : 209 تاريخ : ساعت:

در رویداد سیمکون‌وست (Semicon West) در سال ۲۰۱۹، گروهی از کارشناسان حوزه‌ی صنعت بحثی درباره‌ی قانون مور به‌راه انداختند. منظور از قانون مور، پیش‌گویی معروف گوردون مور است. وی اعلام کرده بود تعداد اجزای هر مدار مجتمع در یک دوره‌ی زمانی پیش‌بینی‌شدنی به‌طور مرتب دوبرابر خواهد شد. این بازه‌ی زمانی در ابتدا ۱۲ ماه در نظر گرفته شده بود؛ اما بعدها گسترش یافت و به ۲۴ ماه رسید. کارشناسان می‌خواستند ببینند آیا این قانون هنوز هم صدق می‌کند یا عمر آن به‌پایان رسیده است. در یک دهه‌ی گذشته، بحث بر سر اینکه آیا قانون مور در بلندمدت به همان قوت پیشین باقی مانده یا دچار زوال شده و جای خود را به روش‌های دیگری برای مقیاس‌بندی داده، بیش‌ازپیش شایع شده است.

بدیهی است که دیدگاه‌های زیادی در این زمینه وجود دارد. در گذشته هم گفته شد با اینکه متن پیش‌بینی سال ۱۹۶۵ گوردون مور تغییر نکرده است، نحوه‌ی درک مردم از آن دستخوش تحولات زیادی شده است. تقریبا از ابتدا تا‌به‌حال، قانون مور که با پیش‌بینی تراکم ترانزیستور آغاز شد، به‌قدری گسترش یافته است که در‌حال‌حاضر، پیش‌بینی‌هایی درباره‌ی عملکرد آن‌ها را هم شامل می‌شود. مفهوم مقیاس‌بندی گره نیز در این دهه‌ها تغییر کرده است. بیست سال از زمانی‌ می‌گذرد که از نام «گره» فقط برای اشاره به اندازه‌ی ویژگی‌های خاص استفاده می‌شد. اکنون، وقتی TSMC یا سامسونگ یا اینتل درباره‌ی گره‌ی جدید صحبت می‌کنند، منظورشان مجموعه‌ای از روش‌های فنی جدید، ویژگی‌هایی (در برخی از موارد) با اندازه‌های کوچک‌تر، تغییرات در مواد استفاده‌شده و پیشرفت‌های تولیدی است که همگی باهم ترکیب می‌شوند. همه‌ی این‌ها روی‌هم‌رفته این گفته را توجیه می‌کند که کارشناسان راه جدیدی برای تولید ترانزیستورها یافته‌اند.

قانون مور / Moore

تعداد ترانزیستورهای روی مدارهای مجتمع

این نوع تعریف، جای زیادی برای حرف‌زدن باقی می‌گذارد. آرت دی‌گوئس، یکی از مدیران عامل Synopsys، درباره‌ی این موضوع می‌گوید:

فکری که می‌توان درباره‌ی آن کرد، این است که قانون مور رفتار تابع نمایی است که بازخوردی فنی‌اقتصادی به روند نمایی دارد که موجب شکل‌گیری انقلابی در توانمندی‌های بشر شد. بدین‌دلیل می‌گویم قانون مور هنوز کاملا زنده است که همین حالا با دو دهه مملو از فرصت‌های شگفت‌انگیزی روبه‌رو هستیم که ازلحاظ اقتصادی، فناوری را روان و بی‌وقفه به جلو رانده‌اند. شاید این حرکت شباهت کاملی با منحنی رسم‌شده‌ی مور نداشته باشد؛ ولی اهمیتی ندارد.

ویکتور پنگ، مدیرعامل شرکت Xilinx، بین مزیت‌های ارائه‌شده‌ی مقیاس‌بندی قانون سنتی مور درباره‌ی عملکرد، توان و مساحت پردازنده‌ها تمایز قائل است که به‌معنی ترکیب قانون مور با مقیاس‌بندی دنارد است. این حقیقت که ویکتور پنگ با مفاهیم مقیاس‌بندی قانون سنتی مور بدین‌صورت برخورد کرده است، از آمیختگی عمیق این مفاهیم با یکدیگر حکایت می‌کند که در دهه‌ها اتفاق افتاده است. به‌گفته‌ی پنگ، درحالی‌که زمانی دیدن پیشرفت‌های هرکدام از این سه حوزه کاری ممکن بود، اکنون شرکت‌ها باید توجه خود را معطوف یک یا دو مورد از آن‌ها کنند و در‌این‌صورت، قانون مور دیگر کارایی نخواهد داشت.

قانون مور / Moore

لیزا سو، مدیرعامل AMD که به‌تازگی متحول‌سازترین پردازنده‌های شرکتش در ۱۵ سال اخیر را معرفی کرده است، قانون مور را منسوخ‌شده نمی‌داند؛ بلکه بر این باور است که تنها از سرعت آن کاسته شده است و شرکت‌ها برای موفقیت باید بیش‌ازپیش به فناوری‌هایی خارج از عرصه‌ی مقیاس‌بندی‌ سنتی گره‌ها روی بیاورند.

صاحب‌نظران دیگری هم دیدگاه‌های خود را در این زمینه به‌اشتراک گذاشته‌اند. نکته‌ای که در این باره مطرح می‌شود، آن است که نحوه‌ی تکامل قانون مور از دیدگاه سایرین تا حد زیادی وابسته به فناوری‌هایی دیگری است که صنایع مختلف برای استمرار موفقیت‌های پردازنده‌های سیلیکونی استفاده می‌کنند، خواه روش‌های بسته‌بندی پیشرفته و خواه انباشته‌سازی سه‌بعدی NAND و خواه فناوری‌های جدید در علم مواد که به کارایی بیشتر منجر می‌شود.

قانون مور / Moore

بااین‌حال، با وجود بحث‌های گسترده‌ای که درباره‌ی درستی این موضوع وجود دارد که می‌توان قانون مور را «مُرده» و «منسوخ‌شده» نامید یا خیر. با تمام این‌ها، به‌نظر می‌رسد صرف بحث بر سر آن، خود موضوع جالب و آموزنده‌ای است. اگر زمان زیادی است که به خیل علاقه‌مندان به کامپیوتر پیوسته‌اید، حتما زمانی را به‌خاطر می‌آورید که حتی مطرح‌کردن این سؤال که «آیا قانون مور مرده است؟»، باعث می‌شد با تمسخر اطرافیان مواجه شوید.

ده‌ها سال است که کارشناسان درباره‌ی دو موضوع باهم مشاجره می‌کنند و هنوز به‌توافق نرسیده‌اند: آیا قانون مور تنها به تراکم ترانزیستورها اشاره می‌کند یا اینکه کارایی و مصرف انرژی را هم دربر می‌گیرد؟ باوجوداین، هنوز هیچ خدشه‌ای به این واقعیت وارد نشده است که چنین قانونی زمانی وجود داشت و به آن عمل می‌شد. امروزه، افرادی وجود دارند که آشکارا به‌دنبال یافتن تعاریف جایگزینی هستند تا ثابت کنند قانون مور همچنان سرپا و صادق است. این امر تا حد زیادی بدین‌دلیل است که تعریف کلاسیک این قانون دیگر کارایی ندارد.

قانون مور / Moore

وقتی این موضوع مطرح می‌شود که تعریف قدیمی دیگر کارایی ندارد، به این معنی است که دیگر زمان گذر فرارسیده است. شاید بهتر باشد مفهوم قانون مور را به‌عنوان راهی برای توصیف پیشرفت‌های معادل همچنان حفظ کرد؛ اما با این کار، ماهیت بنیادین آنچه قانون مور باید باشد، تغییر می‌کند. مقاله‌ی‌ جریان‌ساز و اندیشه‌آفرین گوردون مور درنهایت به نوعی کشتی تیسیوس تبدیل شده است (تیسیوس یکی از قهرمانان یونان قدیم است و افسانه‌ی کهن کشتی تیسیوس یکی از قدیمی‌ترین مفاهیم مطرح‌شده در فلسفه‌ی غرب و کنایه از هرچیزی است که بارها‌وبارها بازسازی شده؛ به‌طوری‌که از اصل آن چیزی باقی نمانده؛ اما همچنان هویت خود را حفظ کرده است). این مرز از چه زمانی بین واقعیت فنی آنچه از ابتدا به‌صورت کامل تعریف شده بود و آنچه این قانون ظاهرا به آن اشاره می‌کند، ترسیم شد؟ این مرز به‌قدری پررنگ است که آن‌ها دیگر هیچ ارتباطی باهم ندارند.

جالب خواهد بود اگر کارشناسان پنج قرن پس از این، شاهد باشند مصنوعات کوچک‌و‌بزرگ مبتنی‌بر هوش مصنوعی که به‌عنوان بازوهای اجرایی در شرکت‌ها و اجتماع‌های انسانی فعالیت می‌کنند، همچنان مشغول جدال بیهوده بر سر پیشرفت‌های انجام‌گرفته در قانون مور هستند؛ به‌گونه‌ای که گویی در حال شرح پیشرفت‌های جدیدترین تکینگی محاسباتی در کره‌ی بادام‌زمینی کوانتومی هستند. جالب‌تر اینکه همه‌ی این‌ها با تکیه بر فناوری‌ها و مدارهای طراحی‌شده‌ای انجام خواهد شد که وجود آن‌ها حتی در مخیله‌ی گوردون مور هم نمی‌گنجید. با توجه به روش‌های بازاریابی امروز، تجسم چنین آینده‌ای محال نیست.

سافت 98...
ما را در سایت سافت 98 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نفیس خاکپور soft9888 بازدید : 180 تاريخ : ساعت: